Sollicitatieprocedure

 

Sollicitatie

Je kunt solliciteren op een vacature of een open sollicitatie sturen. Je vult het contactformulier in en upload  je motivatiebrief en cv. Binnen enkele dagen krijg je een reactie per e-mail over het vervolg van de procedure.

Sollicitatiegesprek

Je brief wordt in ontvangst genomen door personeelszaken. Na de brievenselectie worden de kandidaten uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. De sollicitatiegesprekken worden gevoerd door een selectiecommissie, die bestaat uit een directeur, adviseur P&O en vakgroepleider of afdelingshoofd. Nadat de gesprekken gevoerd zijn, krijg je te horen of we met je verder willen gaan in de procedure. Heb je gesolliciteerd voor een functie als docent, dan word je uitgenodigd voor het geven van een proefles.

Proefles

Deze proefles wordt bijgewoond door de coördinator van de opleidingsschool, een teamleider en een vakdocent. Dezen brengen een advies uit aan de selectiecommissie.

Arbeidsvoorwaarden

De geselecteerde kandidaat wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek met de adviseur P&O. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Voortgezet Onderwijs, zie hier.

Benoemingcommissie

Hierna word je voorgedragen aan de Benoemingscommissie, die bestaat uit het College van Bestuur en een of meer leden van het Verenigingsbestuur. Hiervoor wordt de kerkelijke referentie nagetrokken. De benoemingcommissie besluit of je benoembaar bent.

Benoeming

De benoeming wordt definitief na het inleveren van een Verklaring omtrent gedrag (VOG). 

Na je benoeming

Je krijgt als beginnend docent op de Gomarus goede begeleiding. Lees hier meer.