Vervoer naar Gorinchem

15 juli 2019 |


Busvervoer

Veel leerlingen van de Gomarus Scholengemeenschap reizen met de bus naar Gorinchem. Het vervoer naar de Gomarus is georganiseerd door Arriva openbaar vervoer. 

Routes

De bus rijdt iedere dag 's morgens eenmaal heen; 's middags rijdt er twee of drie maal per dag een bus richting huis. We proberen op deze manier de leerlingen tegemoet te komen. De opstaptijden worden vermeld in een brief die de ouders in de laatste week van de zomervakantie van de school ontvangen. Op de terugweg en in de winterperiode is het mogelijk dat de bussen andere routes gaan rijden om de leerlingen zo goed mogelijk over de bussen te verdelen. Het vervoer wordt verzorgd door de firma Juijn uit Zaltbommel i.o.m. Arriva. Juijn heeft het Keurmerk Touringcarbedrijven. De abonnementen zijn ook geldig op alle overige reguliere buslijnen van Arriva in Rivierenland.

Arriva heeft voor u een overzichtelijke website gemaakt met alle informatie. www.arriva.nl/gomarus

OV-chipkaart bestellen

Er zijn anonieme OV-chipkaarten en persoonlijke OV-chipkaarten. Abonnementen kunnen uitsluitend worden aangeschaft voor gebruik op een persoonlijke OV-chipkaart! Dus als u voor uw kind(eren) een abonnement wenst aan te schaffen, dient u eerst een persoonlijke OV-chipkaart aan te schaffen. Dit kan via ov-chipkaart.nl. Houd u hierbij rekening met een levertijd van 2-3 weken.

Om een abonnement aan te schaffen, heeft u het nummer van de OV-chipkaart nodig. Dus u kunt pas overgaan tot het bestellen van een abonnement, nadat u de OV-chipkaart heeft ontvangen!

​Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met de klantenservice van Arriva (0800-0232545, gratis).

Maak altijd een kopie van je abonnement!