Oproep oud-leerlingen

16 april 2021 | Gorinchem


Beste oud-leerling,

De recente commotie rondom de Gomarus, jouw vroegere middelbare school, is je waarschijnlijk niet ontgaan. Ondanks alle goede intenties en bovengemiddelde tevredenheidsonderzoeken, kijken niet alle oud-leerlingen terug op een fijne schooltijd. Dat doet ons pijn, want sociale veiligheid is essentieel; dat willen we graag bieden aan elke leerling. We willen ons hierop dan ook nader bezinnen en daarom in contact komen met oud-leerlingen.

Misschien heb jij als oud-leerling van de Gomarus, ‘oude pijn’ of wil je juist positieve ervaringen delen. Mogelijk heb je adviezen of suggesties als het gaat om sociale veiligheid in het algemeen of geaardheid in het bijzonder. Wellicht wil je iets heel anders kwijt over de commotie. In al die gevallen willen wij je uitnodigen om contact met ons op te nemen.

Dat kan het beste door een e-mail te sturen naar nrc@gomarus.nl. Zet in het onderwerp ‘Oud-leerling’ en laat ons weten wat je kwijt wilt. Uiteraard hebben we het volste begrip als je liever telefonisch met één van ons wilt spreken of uitgenodigd wilt worden voor een gesprek; geef dit dan aan. Afhankelijk van het aantal reacties proberen we snel tot een afspraak te komen. Onze intentie is om vooral te luisteren naar je verhaal.

Namens directie en College van Bestuur,

Chr.J. (Chris) Flikweert