Beste jongens en meisjes, Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Jullie zijn na bijna acht jaar de oudste leerlingen van de basisschool geworden. Nu ga je de grote stap maken naar een andere school. Een school voor voortgezet onderwijs. Misschien ken je onze school al van naam, of weet je er al veel van omdat je een broer of zus op de Gomarus hebt (gehad).

Je kunt de school ook met eigen ogen zien. We nodigen jou en je ouders hartelijk uit op de open avond die binnenkort wordt gehouden. D.V. dinsdag 15 januari 2018 vanaf 19.00 uur staan de deuren wijd open! We vertellen niet alleen over onze school, maar je kunt ook korte lessen bijwonen en we vertellen je ouders hoe bijvoorbeeld het vervoer is geregeld.

De Gomarus is een reformatorische school. De Bijbel als Gods Woord is het uitgangspunt voor onze school. Dat is ook de basis voor de manier zoals we met elkaar omgaan, ons taalgebruik, je kleding en natuurlijk de inhoud van de lessen. Elke dag beginnen we met gebed, het zingen van een psalm en het bespreken van een gedeelte uit de Bijbel. Iedereen die deze identiteit belangrijk vindt en achter de uitgangspunten van de school staat, is van harte welkom.

Voordat je daadwerkelijk op onze school komt in augustus/september, hebben we ook nog een kennismakingsmiddag in Juni. Op die middag zie je de nieuwe klas. Je krijgt van ons een zakboek mee, dit zakboek helpt je om de school al een beetje te leren kennen.

Graag tot ziens op onze Open avond!

Ir. Chr. J. Flikweert,

College van Bestuur

P.S. Kijk eens rond op deze website en lees de Kommarus goed door! Je vindt hier al veel informatie over (misschien wel jouw) toekomstige school!